Franks Reiseblog

Franks Reiseblog

fredag 7. juni 2013

fin tur i Duro dalen og igjennom Spania


Har ikke hatt så mye nett i portugal,så jeg har vert sjelden på nett.

Kjørte ut til kysten på stor plass nede i havnen i Figueira da foz med stor saluhall like ved.

Fulgte kysten opp til Costa Nova en liten spesiell by med mange stripete hus som jeg aldri har sett før.kjørte igjennom en meget fin by som heter Estarreja fin by med mange canaler .Om kvelden stoppet vi i Pardilho stod helt nede ved havet og gratis strøm.

Nå gikk turen inn i den mektige duro dalen og duro river med alle vinranker hvor dem lager portvin.var på en vingård og fikk noen gode flasker med portvin og mucatel .ved elven å den lille by som heter palastod vi noen dager..Etter at vi hadde forlatt dalen kjørte vi opp tilBraganca på stelplassen ved festningen mange biler når vi kom dit.

Neste dag kjørte vi over grensen til Spania og hadde stelplasen i Astorga som mål for dagen. Der stod vi ved tyrefekter arenaen.

No ville vi ned til kjysten igjen kjørte ned til Bilbao en stor å fin by.Vi kjørte opp på stelplassen som ligger på en høyde over byen,en fantastisk utsikt  om kvelden når alle lysene kom på.

Kjørte til en fin liten by ved havet som heter Lekeitio fin stelplas hvor vi stod noen dager og en fantastisk fiskebutikk like ved. En plass jeg sikkert kommer tilbake til en annen gang.

Hondarribia er en fin stelplass like ved grensen til Frankrike  bare elven som skiller di to landene.en herlig strand like ved
blir flere biler senere  når nettet er bra -:)


 
 
 
 
 
 
 
Bilbao fra stelplassen
Lekeitio på stelplassen
 
et glimt av duro dalen
 
nede ved sjøen i Lekeitio
 
den fine duro dalen
 
 
 
noen av di mange båter som seilte forbi stelplassen nede i Pala
 
  
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Franks Reiseblog