Franks Reiseblog

Franks Reiseblog

onsdag 26. juni 2013

en helg på Nurburgring

Etter å ha vert i polch på fabrikken og hatt sørvice på husbilen kjørte vi opp til den populære reisingbanen som ikke ligger så langt derfra.
Det passet perfekt denne helgen var det et stort løp på banen.
Vi fant en fin stelplass sammen med mange tyskere like ved banen.Her var det full fres hele helgen med bål og musikk på kveldene.
Vi stod helt inn til banen når løpet startet,det var en opplevelse med fyrverkeri musikk og motorbrøl


I denne svingen er farten oppe i 180 km og på langsiden 300 kmLøpet varte 4 timer men desverre en time før det var slutt ble det avlyst på grunn av en tragisk hendelse....Det var   simonsen fra Danmark som kjørte ut og omkom han døde senere på sykehuset han hadde hatt et hjerteatakk under løpet..

stor stemning  rundt bilene og vognene på kvelden her  fra høyre Thomas fra Tyskland  bibbi og eirik

trivelige Tyskere som jeg ble kjent med .Har planer om å komme tilbake i høst da skulle dem holde av plass til meg.
Raimon Wiche og bibbi

Fikk foresten jakken til Raimond hvor det står Obermann Reising en kjent fører av BMV
så nå er jeg med i fanklubben

Meg Frank og Erik

Her har vi parkert men plassen ble fort fylt opp av biler


Det var en utrolig fin helg i Tyskland .

i Morgen kjører vi til Zeven og Heilignhafen for å stå på stelplassen der

4 kommentarer:

 1. Hej igen Frank !

  Vad trevligt att läsa om er vistelse på Nürburgring och dess gamla slinga "Nordschleife" eller Nordslingan som den heter på svenska.

  Här har Gerd och jag vistats många gånger ända sedan mitten på 70-talet och jag har kört otaliga varv både på Nordslingan och på den nya Gran Prix banan, som ligger alldeles intill. Här kör man bl.a. Formel 1 och DTM idag och på gamla Nordslingan bl.a. det fantastiska 24-timmars samt tävlingar av det slag du varit och fått uppleva nu.

  När inträffar det race som du eventuellt ska åka ned och se på i höst på Nürburgring ???

  Gerd och jag lämnar Sverige i mitten av augusti med bobilen för att resa ned till Moseldalen och där blir vi cirka en månad för vi drar vidare ner till kysten mellan Montpellier och Perpignan, där vi stannar 2-3 veckor. Därefter drar vi vidare ner till Benidorm för övervintring !

  SvarSlett
 2. ja det var en fin helg på Nürburgring mye fin kjøring på banen og god stemning runt banen også.Løpet ble foresten stoppet når den danske førerer Alla Simonsen kjørte ut ble drept.har planer om å vere de 12 september skal på fabrikken i polch som ikke er så langt unna for å ha opparbete på front fønsteret som jeg fikk skiftet nå i juni,hadde fått et stenskot.Ja da blir vi kansje å treffes en plass nedover i auopa vi blir også å kjøre ned moseldalen og ned til den franske riveraen.blir nok å stå på orange grove camperpark til over jul da har vi planer om å kjøre til marocco sånn er planene nå

  SvarSlett
 3. Hej Frank er du kommet hjem til Norge ???????
  Tak for Selskabet i Vinter på Orance
  vi er hjemme i Diö lige nu Regner det
  Ruth Erik & Oskar
  HBK 543
  Har lige fået e.mail fra Åke

  SvarSlett
 4. hei Ruth erik & oskar ja har kommet hjem å har vert på en lang tur til Nordkapp bare 8 dager til jeg drar ned til Orange grove igjen kansje vi treffes der til vinteren

  SvarSlett

Franks Reiseblog