Franks Reiseblog

Franks Reiseblog

tirsdag 28. august 2012

Nå er scooteren til garasjen innkjøpt

Vi reiste til tverrlandet for å kjøpe scooter en botan victoria med dobbelsal en helt grei scooter å ha med seg når man skal reise til spania for å overvintre
Merete tester scooteren
god plass inne i garasjen for victoria
fra en stellplass i sverige sør for Hammerstrand
parkert foran den Thailandske paveljong
Det står en Thailändsk Paviljong i den Jämtländska björkskogen. Som ett exotiskt smycke i vitt och guld står den där, den enda i sitt slag utanför Thailand. Denna byggnad är utan tvekan en av Sveriges märkligaste och vackraste!
Känn historiens vingslag från det högtidliga besöket för mer än 100 år sedan. Upplev våra besöksplatser över den store siamesiske kungens resor år 1897. Kung Chulalongkorn av Siam inbjöds av vår svenske kung Oscar II till Konst och Industriutställningen i Stockholm år 1897. Kungen besökte bla. Utanede, Bispgården i Jämtland, Sollefteå, Nyland och Sundsvall i Västernorrland, vilket blev en förunderlig upplevelse för folket längs den väg han färdades. Minnet av den dagen har bevarats i namnet "Kung Chulalongkorns väg".
Höga Kustenbron Er et område av øyer og viker kalt Höga Kusten eller kusten på Bottenvika 300 miles nord for Stockholm. Höga Kustenbron eller høy kysten broen ble fullført i 1997 krysset munningen av Ångermanälven. Konkrete motorene stige 590 meter over vannet, og er i dag de høyeste konstruksjoner i Sverige. Den viktigste utstrekningen av broen er 3,970 meter, ranking den først for svenske broer og rett bak Golden Gate på "verdens lengste"-listen. Den naturlige skjønnheten av området og også den slående rød fargen av gjennomgående expanse av stål boksen bærebjelke minne en av San Francisco broen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Franks Reiseblog